Ontwerp jouw droomkeuken

De mogelijkheden voor een nieuwe keuken zijn oneindig. 123Keukens&Apparatuur helpt klanten graag een goede keus te maken om hun droomkeuken te creëren. In de winkel staan Norbert Torsing en zijn collega Jan Zuidam klaar om iedere klant persoonlijk, open en eerlijk te ontvangen.
123keukens

Norbert en zijn collega Jan zijn samen goed voor meer dan vijftig jaar ervaring. “We zijn twee oude snuiters die een hoop ervaring hebben”, lacht Norbert. “We zijn geen snelle verkopers die mensen op de nek springen. We besteden veel aandacht aan de klant. Het hoeft allemaal niet vandaag en nu. We geven eerlijk advies en denken altijd mee met de klant.”

Grijsgroen

Uiteraard vindt de klant de laatste trends bij 123Keukens&Apparatuur. “De gangbare modellen zijn nog steeds zwart en wit”, legt Norbert uit. “Maar er komen een aantal kleuren bij. Vooral grijsgroen is momenteel populair. Het is een zachte kleur die goed past bij verschillende materialen. Naast deze groene tint is er ook ruimte voor verschillende grijstinten, in licht- en donkergrijs. Als bijvoorbeeld wit te wit is, kan lichtgrijs een mooie vervanging zijn. En vind je zwart te donker, kies dan eens voor antraciet.”

Warmte in de keuken

Marmer blijft onverminderd hot! 123Keukens&Apparatuur heeft een ruim assortiment aan gemarmerde keukenbladen in verschillende prijsklassen. Denk aan kunststof, composiet of keramiek. Nadat jarenlang zilverkleurige kranen en grepen de boventoon voerden, hebben ook gekleurde kranen hun stappen in keukenland gezet. “Naast goud en rosé goud, zien we nu ook veel messing en brons tinten. Denk aan goudkleurige elementen als spoelbakken, grepen en kranen. Een trend van nu is zwart met goud of koper. Veel mensen kiezen voor een strakke keuken, maar dan wel met warmte erin. Dat kan goed door het bijvoorbeeld te combineren met een gekleurd marmeren blad en bronzen- of messing elementen. Belangrijk is dat het warm en huiselijk oogt”, benadrukt Norbert.

Geïntegreerde afzuiging achter de kookplaat

Ook op het gebied van keukenapparatuur zijn er ontwikkelingen. “Er zijn twee trends die eruit springen”, zegt Norbert. “We zien een versnelde omschakeling naar inductie. Veel mensen willen graag af van dure gas- en stookkosten en gaan op zoek naar andere oplossingen. 123Keukens&Apparatuur denkt graag mee. Ook de GlassDraft afzuiging van Bosch is een nieuw technisch hoogstandje. Het is een werkbladafzuiging die direct achter de kookplaat wordt ingebouwd. Door middel van een koppelstrip oogt de kookplaat en GlassDraft één geheel. Op het moment dat je gaat koken komt de glasplaat, verborgen achter een zwarte glasplaat achter de kookplaat, automatisch omhoog. Dit ziet er heel indrukwekkend uit. De geïntrigeerde verlichting, instelbaar in meerdere kleuren, maakt het helemaal af. Extra bijkomend voordeel ten opzichte van de standaard kookplaten (met afzuiging midden in de kookplaat) is dat er een extra besteklade onder de kookplaat kan en een vijfde inductie zone in het midden van de kookplaat.”

Voorraadkeukens

De wachttijden voor een nieuwe keuken kunnen behoorlijk oplopen. Bij 123Keukens&Apparatuur snappen ze dat dat vervelend kan zijn en vinden ze het belangrijk om klanten snel te helpen.  Daarom hebben ze, in hun volledig vernieuwde showroom, verschillende keukens op voorraad die direct leverbaar zijn. Vandaag besteld is morgen in huis! “Onze voorraadkeukens zijn greeploos uitgevoerd en leverbaar in mat zwart en mat wit. Ook hebben we drie kunststof werkbladen in een standaardlengte direct uit voorraad leverbaar. Bijna al kastmaten zijn voorradig, waardoor we alle denkbare keukenopstellingen kunnen samenstellen. Voor alle voorraadkeukens hebben we ook acht verschillende composiet werkbladkleuren die we binnen vier weken helemaal op maat kunnen leveren.” Naast al deze mogelijkheden heeft 123Keukens&Apparatuur boven in de showroom een aparte apparatenruimte met meer dan tweehonderd inbouwapparaten.

Matching

Om een geheel van de huiskamer te maken, kan 123Keukens&Apparatuur ook dressoirs en tv-meubels maken die perfect matchen met de keuken.  “Laatst hadden we een klant waar we een keuken met kookeiland en een passend tv-meubel voor hebben gemaakt. Het was een strak geheel en zag er prachtig uit. Ook een ombouw voor de wasmachine of droger behoort tot de mogelijkheden. Bij 123Keukens&Apparatuur kun je terecht voor veel meer dan alleen keukens.”

Bij 123Keukens&Apparatuur kunnen klanten, vrijblijvend, een 3D-tekening laten maken. “Zo kan de klant een reëel beeld krijgen hoe de gewenste keuken en opstelling eruit ziet. Dat geeft een mooi beeld.”

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Lees ook: